Om Oss

Art Dance Studio

 

Vi satsar på barn och ungdomar samt att driva danskulturen framåt

om oss

 

Art Dance Studio  i Boden är en fristående, partipolitiskt och religiöst obunden förening. Vi arbetar för att bredda kulturutbudet och främja ett levande dans- och kulturliv i Bodens kommun. Vi är öppna för samarbete med andra föreningar, skolor och privata personer.

Stadgar är föreningens grundläggande regler. Det är föreningsstämman som beslutar om stadgarna. Stadgarna har framför allt betydelse för det praktiska arbetet i föreningen och för att ge föreningen karaktär och motivera dess existens och verksamhet.

Art Dance Studio har tilldelats Dans i Nords Inspirationspris 2021. Utdelningen ägde rum på Folkets hus i Boden den 18 oktober 2021.

Priset delades ut med motiveringen:


Dans i Nords inspirationspris 2021 tilldelas Art Dance Studio för deras betydelsefulla arbete i dansens ekosystem. Art Dance Studio satsar på barn och ungdomar, samt vill driva danskulturen framåt.

Med visionen att vara en dansförening för alla, samt att med målsättningen att utifrån gemenskap och trygghet, skapa en positiv utveckling för deltagarna. Genom känsla och respekt för dansen, både som konstform och som träningsform, bidrar Art Dance Studio till dansglädje, utveckling och inspiration!


Läs mer om utdelningen på http://www.dansinord.se/art-dance-studio-i-boden-inspirationspristagare-2021/


Art Dance Studio Förening grundades 16 maj 2016 och är medlem i Svenska Danssport Förbundet (DSF) från och med 16 januari 2017.