Styrelse och danslärare

Styrelse och danslärare

Lina Denevald

Verksamhetsledare och danslärareLina Denevald är född och uppvuxen i Krim Ukraina. Redan som femtonåring började hon att leda sina första barngrupper i dans.
1997 färdigställde hon sin 6-åriga dansutbildning med inriktning - Konstnärlig dans.
Hon flyttade med sin familj till Boden, Sverige 2010. Inom två år började hon att leda dansgrupper genom Bodens gymnastiklubb.
2016 grundade hon tillsammans med föräldrar ”Art Dance Studio förening”.


Lina är mellanstadielärare, undervisar i dans på kvällstid och fortsätter hela tiden att driva dansen framåt med sina fantastiska koreografier och sitt otroliga ledarskap.”Min vision har alltid varit att få sprida dansglädje. Barnen ska få skapa sig sina egna dansupplevelser och genom vår vägledning utveckla sin teknik. Vårt mål är att de ska känna gemenskap och trygghet och genom det få fortsätta att skapa utifrån deras egna kreativa förmåga”
– Lina

Carita Lund

DanslärareCarita Lund är född och uppvuxen i Boden. Hon tog studenten från musikgymnasiet 2006. 
Under hösten samma år flyttade hon till Turkiet för att arbeta som showartist och ledare för barnklubben på Surmeli efes hotel.
2010 åkte hon vidare till England för att arbeta som barnflicka och kände då att musiken och barnen stod henne närmast hjärtat. Carita flyttade tillbaka till Boden 2012. 
Idag arbetar hon som pedagog på Hedenskolan, musicerar och leder lilla balettgruppen på söndagar.”Mitt hjärta brinner när jag får uttrycka mig genom musiken. Att dessutom få leda den lilla balettgruppen är väldigt inspirerande. Deras glädje och nyfikenhet gör att ingenting känns omöjligt. Dans och musik ger dem alla möjligheter till att tro på sig själv”
- Carita


Styrelse


Agnieszka Holgersson

Ordförande


Susanne Eltoft
Kassör


Therese Björk
Sekreterare


Angelica Ahlbäck
Ledamot


Fredrik Lisberger

Ledamot


Marisa Pettersson

Suppleant


Anna Johansson
Suppleant
Övriga i föreningenMari Nilsson
Revisor


Kristian Johansson
Valberedning