Styrelse och danslärare

Styrelse och danslärare

Lina Denevald

Verksamhetsledare och danslärareLina Denevald är född och uppvuxen i Krim Ukraina. Redan som femtonåring började hon att leda sina första barngrupper i dans.
1997 färdigställde hon sin 6-åriga dansutbildning med inriktning - Konstnärlig dans.
Hon flyttade med sin familj till Boden, Sverige 2010. Inom två år började hon att leda dansgrupper genom Bodens gymnastiklubb.
2016 grundade hon tillsammans med föräldrar ”Art Dance Studio förening”.


Lina är mellanstadielärare, undervisar i dans på kvällstid och fortsätter hela tiden att driva dansen framåt med sina fantastiska koreografier och sitt otroliga ledarskap.


Kulturpristagare 2019.


”Min vision har alltid varit att få sprida dansglädje. Barnen ska få skapa sig sina egna dansupplevelser och genom vår vägledning utveckla sin teknik. Vårt mål är att de ska känna gemenskap och trygghet och genom det få fortsätta att skapa utifrån deras egna kreativa förmåga”
– Lina

Agnieszka Kemi

Danslärare och styrelseordförande


Agnieszka Holgersson är född i Polen och uppvuxen i skåne. Efter studenten gjorde hon frivillig värnplikt och har deltagit i två fredsbevarande insatser utomlands. Agnieszka tog sin lärarexamen 2008 och arbetar som lärare i svenska som andraspråk och specialpedagog. Hon har under sin uppväxt dansat jazzbalett, skapat egna danser tillsammans med vänner inför hemortens shower. Hip Hop var den stora trenden och Agnieszka har tränat yngre barn i denna dansform. Hon har som vuxen  även testat flera olika dansstilar med inspiration från sydamerika och afrika.


”Dansen har följt mig som en röd tråd genom livet och det finns alltid tid för dans! Att få ha de yngsta dansarna på söndagar och få se dem växa och utvecklas i sin egna dans ger mig glädje!”
- Aggi


Styrelse


Agnieszka Kemi

Ordförande


Fredrik Lisberger

Kassör


Therese Björk
Sekreterare


Angelica Ahlbäck
Ledamot


Hanna

Ledarmot


Nina

Ledarmot


Marisa Pettersson

Suppleant


Anna Johansson
Suppleant
Övriga i föreningen


Revisor

Vakant


Lina Denevald
Verksamhetsledare


Kristian Johansson
Valberedning